LegekædenLene Larn

Bøger skrevet af Lene Larn

Læs mere om Lene Larn
1 produkter
1 produkter
Frisøren med den sølvblinkende saks
Frisøren med den sølvblinkende saksLene Larn
329,95 DKK
Indbundet
(1)
Frisøren med den sølvblinkende saks

Mere om Lene Larn

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Lene Larn. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Larns bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vulkanknæ forbudt siger Krudt" udgivet af Eksistensen - "Vulkanknæ forbudt siger Krudt" udgivet af Eksistensen

Mere om Lene Larns bøger

Du kan finde to bøger af Lene Larn her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Larns bøger fås i samtlige formater. Larns bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Eksistensen.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lene Larns "Vulkanknæ forbudt siger Krudt"

"Vulkanknæ forbudt siger Krudt" er til salg som ebog. "Vulkanknæ forbudt siger Krudt" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Eksistensen, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Lene Larn "Vulkanknæ forbudt siger Krudt"

Hos Bog & idé er "Vulkanknæ forbudt siger Krudt" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Eksistensen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Larn