LegekædenLena Jo Hursch

Bøger skrevet af Lena Jo Hursch

1 produkter
1 produkter
Børnene der ville sove i telt
Børnene der ville sove i teltLena Jo Hursh
99,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Børnene der ville sove i telt

Mere om Lena Jo Hursch

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger skrevet af Lena Jo Hursch. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Hursch.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Børnene der ville sove i telt" udgivet af Historia - "Edderkoppen der ikke ville stå på egne ben" udgivet af Historia

Bøger af Lena Jo Hursch

Du kan bestille to bøger af Lena Jo Hursch her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Hurschs bøger fås i udvalgte formater. Hurschs bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Historia.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lena Jo Hurschs "Børnene der ville sove i telt"

Hos Bog & idé er "Børnene der ville sove i telt" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Historia.

"Edderkoppen der ikke ville stå på egne ben" af Lena Jo Hursch

Hos Bog & idé er "Edderkoppen der ikke ville stå på egne ben" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Historia, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lena Jo Hursch