LegekædenLEGO Chima

Bøger skrevet af LEGO Chima

2 produkter
2 produkter
LEGO Chima - Bogen om Chi
LEGO Chima - Bogen om ChiLEGO Chima
159,96 DKK
Indbundet
(0)
LEGO Chima - Bogen om Chi
LEGO Chima Brickmaster - Jagten på Chi
LEGO Chima Brickmaster - Jagten på ChiLEGO Chima
159,96 DKK
Indbundet
(0)
LEGO Chima Brickmaster - Jagten på Chi

Mere om LEGO Chima

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra LEGO Chima. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Chimas bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "LEGO legends of Chima - bogen om CHI" i serien "LEGO bøger" udgivet af Alvilda - "LEGO Chima Brickmaster Jagten på Chi" i serien "LEGO bøger" udgivet af Alvilda

Bøger af LEGO Chima

LEGO Chima har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Chima som indbundet. Bøgerne af Chima er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Alvilda.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"LEGO legends of Chima - bogen om CHI" af LEGO Chima

Hos Bog & idé er "LEGO legends of Chima - bogen om CHI" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Chimas serie "LEGO bøger". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alvilda.

"LEGO Chima Brickmaster Jagten på Chi" af LEGO Chima

"LEGO Chima Brickmaster Jagten på Chi" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af serien "LEGO bøger". Det er Alvilda, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
LEGO Chima