LegekædenLasse Spang Olsen

Bøger skrevet af Lasse Spang Olsen

1 produkter
1 produkter
Da fremtiden blev stjålet
Da fremtiden blev stjåletLasse Spang Olsen
199,95 DKK
Hardback
(2)
Da fremtiden blev stjålet

Mere om Lasse Spang Olsen

Lasse Spang Olsen har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Spang Olsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Under de syv have" udgivet af SAGA Egmont - "Under de syv have" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Da fremtiden blev stjålet" udgivet af Politikens Forlag - "Da fremtiden blev stjålet" udgivet af Politikens Forlag - "Da fremtiden blev stjålet" udgivet af Politikens Forlag - "Mit livs lærer" i serien "Magnumbøger" udgivet af Saga

Bøger skrevet af Lasse Spang Olsen

Du kan købe seks bøger af Lasse Spang Olsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Lasse Spang Olsen bøger i et udvalg af formater. Spang Olsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Under de syv have" af Lasse Spang Olsen

"Under de syv have" er til salg som ebog. "Under de syv have" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SAGA Egmont.

"Under de syv have" af Lasse Spang Olsen

Hos Bog & idé er "Under de syv have" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Lasse Spang Olsens "Under de syv have" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Lasse Spang Olsen