LegekædenKim Hiorthøy

Bøger skrevet af Kim Hiorthøy

1 produkter
1 produkter
Misseren og den lille gule
Misseren og den lille guleSissel Lie
49,95 DKK
Indbundet
(0)
Misseren og den lille gule

Mere om Kim Hiorthøy

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Kim Hiorthøy. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Hiorthøy.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Helvede" udgivet af Gyldendal - "Du kan ikke svigte din bedste ven og blive god til at synge samtidig" udgivet af Arkiv for Detaljer - "Maria & José" udgivet af Gyldendal - "Maria & José" udgivet af Gyldendal - "Den største Fupz" udgivet af Gyldendal

Kim Hiorthøys bøger

Kim Hiorthøy har fem bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Kim Hiorthøy kommer i forskellige formater. Bøgerne af Hiorthøy er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kim Hiorthøys "Helvede"

Hos Bog & idé er "Helvede" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Kim Hiorthøy "Du kan ikke svigte din bedste ven og blive god til at synge samtidig"

Det er muligt at købe Kim Hiorthøys "Du kan ikke svigte din bedste ven og blive god til at synge samtidig" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Arkiv for Detaljer, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Hiorthøy