LegekædenKarl Johnsson

Bøger skrevet af Karl Johnsson

Læs mere om Karl Johnsson
4 produkter
4 produkter
Imperiets arvinger 2 - Jernrosen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Imperiets arvinger 2 - JernrosenKarl Johnsson
144,46 DKK
Indbundet
(1)
Imperiets arvinger 2 - Jernrosen
Imperiets arvinger 4 - Mindeskrinet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Imperiets arvinger 4 - MindeskrinetOskar Källner
144,46 DKK
Hardback
(0)
Imperiets arvinger 4 - Mindeskrinet
Imperiets arvinger 3 - Gravplaneten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Imperiets arvinger 3 - GravplanetenKarl Johnsson
144,46 DKK
Indbundet
(0)
Imperiets arvinger 3 - Gravplaneten
Imperiets arvinger 1 - Bortført
BOEGERTILSTAERKPRIS
Imperiets arvinger 1 - BortførtKarl Johnsson
144,46 DKK
Indbundet
(2)
Imperiets arvinger 1 - Bortført

Mere om Karl Johnsson

Der er flere forskellige bøger skrevet af Karl Johnsson tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Johnsson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Imperiets arvinger 3 - Gravplaneten" udgivet af Gyldendal - "Imperiets arvinger 2 - Jernrosen" udgivet af Gyldendal - "Imperiets arvinger 1 - Bortført" udgivet af Gyldendal - "Imperiets arvinger 1 - Bortført" i serien "Imperiets arvinger" udgivet af Gyldendal - "Imperiets arvinger 2 - Jernrosen" i serien "Imperiets arvinger" udgivet af Gyldendal - "Imperiets arvinger 2 - Jernrosen" udgivet af Gyldendal - "Imperiets arvinger 1 - Bortført" udgivet af Gyldendal - "Vei - Bog 1" udgivet af Cobolt

Bøger skrevet af Karl Johnsson

Du kan finde otte bøger af Karl Johnsson her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Johnssons bøger fås i udvalgte formater. Johnsson har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Karl Johnssons "Imperiets arvinger 3 - Gravplaneten"

"Imperiets arvinger 3 - Gravplaneten" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Karl Johnsson "Imperiets arvinger 2 - Jernrosen"

Hos Bog & idé er "Imperiets arvinger 2 - Jernrosen" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Imperiets arvinger 2 - Jernrosen" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karl Johnsson