LegekædenKari Brinch

Bøger skrevet af Kari Brinch

Læs mere om Kari Brinch
3 produkter
3 produkter
Rosa på Læsø
Rosa på LæsøKari Brinch
209,95 DKK
Hæftet
Rosa på Læsø
Rosa på Bornholm
Rosa på BornholmKari Brinch
209,95 DKK
Hardback
Rosa på Bornholm
Rosa på Ærø
Rosa på ÆrøKari Brinch
209,95 DKK
Hæftet
Rosa på Ærø

Mere om Kari Brinch

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Kari Brinch. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Brinch.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rosa på Bornholm" i serien "Rosa-bøgerne" udgivet af Forlaget Meloni - "Rosa på Ærø" i serien "Rosa-bøgerne" udgivet af Forlaget Meloni - "Rosa på Læsø " i serien "Rosa-bøgerne" udgivet af Forlaget Meloni

Mere om Kari Brinchs bøger

Du kan bestille tre bøger af Kari Brinch her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Kari Brinch kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Brinch er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Forlaget Meloni.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Rosa på Bornholm" af Kari Brinch

"Rosa på Bornholm" er tilgængelig online som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er en del af Brinchs serie "Rosa-bøgerne". Det er Forlaget Meloni, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Kari Brinch "Rosa på Ærø"

Hos Bog & idé er "Rosa på Ærø" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Rosa-bøgerne". Det er Forlaget Meloni, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kari Brinch