LegekædenKaren Borch

Bøger skrevet af Karen Borch

Læs mere om Karen Borch
3 produkter
3 produkter
Forår med Pindsvinet Pirke
TILBUD
Forår med Pindsvinet PirkeKaren Borch
159,96 DKK199,95 DKK
Indbundet
(1)
Forår med Pindsvinet Pirke
Efterår med Pindsvinet Pirke 
TILBUD
Efterår med Pindsvinet Pirke Karen Borch
159,96 DKK199,95 DKK
Indbundet
(1)
Efterår med Pindsvinet Pirke 
På flyvetur med Alf og Dora
BOEGERTILSTAERKPRIS
På flyvetur med Alf og DoraKaren Borch
165,96 DKK
Indbundet
(2)
På flyvetur med Alf og Dora

Mere om Karen Borch

Hvis du leder efter en bog fra Karen Borch, ser du et bredt sortiment online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Borchs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Efterår med Pindsvinet Pirke " udgivet af Gyldendal - "Hvad laver jeg?" udgivet af Dansklærerforeningen - "Hvor er min cykel?" udgivet af Dansklærerforeningen - "Hvad siger tingene?" udgivet af Dansklærerforeningen - "Hvem er hun?" udgivet af Dansklærerforeningen - "Hvem er han?" udgivet af Dansklærerforeningen - "Hvem spiser hvad?" udgivet af Dansklærerforeningen - "Godnat, dyr" udgivet af Dansklærerforeningen - "Dyrene i byen" udgivet af Dansklærerforeningen - "Abekattestreger" udgivet af Dansklærerforeningen - "Cirkuskaninen" udgivet af Dansklærerforeningen - "På flyvetur med Alf og Dora" udgivet af Gyldendal - "På ferietur i Danmark" udgivet af Carlsen

Karen Borchs bøger

Karen Borch har 13 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Karen Borch kommer i udvalgte formater. Borchs bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Efterår med Pindsvinet Pirke " af Karen Borch

"Efterår med Pindsvinet Pirke " kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Hvad laver jeg?" af Karen Borch

"Hvad laver jeg?" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dansklærerforeningen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Borch