LegekædenJosep Palau

Bøger skrevet af Josep Palau

Læs mere om Josep Palau
4 produkter
4 produkter
Truede arter
Truede arterJosep Palau
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Truede arter
Naturkatastrofer
BOEGERTILSTAERKPRIS
NaturkatastroferJosep Palau
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Naturkatastrofer
Skovrydning
SkovrydningJosep Palau
389,95 DKK
Indbundet
(0)
Skovrydning
Forurening og erosion
Forurening og erosionJosep Palau
389,95 DKK
Indbundet
(0)
Forurening og erosion

Mere om Josep Palau

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Josep Palau. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Palau.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forurening og erosion - Kan vi gøre noget?" i serien "Kan vi gøre noget?" udgivet af Lamberths Forlag - "Skovrydning - Kan vi gøre noget?" i serien "Kan vi gøre noget?" udgivet af Lamberths Forlag - "Truede arter - Kan vi gøre noget? " i serien "Kan vi gøre noget?" udgivet af Lamberths Forlag - "Naturkatastrofer - Kan vi gøre noget?" i serien "Kan vi gøre noget?" udgivet af Lamberths Forlag - "Skovrydning" udgivet af LAMBERTH - "Forurening og erosion" udgivet af LAMBERTH - "Truede arter" udgivet af LAMBERTH - "Naturkatastrofer" udgivet af LAMBERTH

Bøger skrevet af Josep Palau

Du kan bestille otte bøger af Josep Palau her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan finde Josep Palau bøger i flere formater. Bøgerne af Palau er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Forurening og erosion - Kan vi gøre noget?" af Josep Palau

"Forurening og erosion - Kan vi gøre noget?" er tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Forurening og erosion - Kan vi gøre noget?" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Kan vi gøre noget?". Det er Lamberths Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Josep Palau "Skovrydning - Kan vi gøre noget?"

Det er muligt at købe Josep Palaus "Skovrydning - Kan vi gøre noget?" som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Skovrydning - Kan vi gøre noget?" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Kan vi gøre noget?". Det er Lamberths Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Josep Palau