LegekædenJohn Pedersen

Bøger skrevet af John Pedersen

1 produkter
1 produkter
Ftatateetah - De forsvundne ynner
Ftatateetah - De forsvundne ynnerJesper Deleuran & John Pedersen
249,95 DKK
Hardback
(1)
Ftatateetah - De forsvundne ynner

Mere om John Pedersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af John Pedersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Pedersens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lys forude" udgivet af Gyldendal - "Fransk barok" udgivet af Gyldendal - "Troubadourernes sange" udgivet af Gyldendal - "Tvivl og tolerance" i serien "Romanske skrifter" udgivet af Museum Tusculanum - "Ftatateetah - De forsvundne ynner" udgivet af Forlæns - "Teksters tale" udgivet af Museum Tusculanum - "Ftatateetah. De forsvundne ynner" udgivet af Forlæns

John Pedersens bøger

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af John Pedersen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille John Pedersen bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Pedersen inddelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Lys forude" af John Pedersen

Hos Bog & idé er "Lys forude" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

John Pedersen "Fransk barok"

Det er muligt at købe John Pedersens "Fransk barok" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
John Pedersen