LegekædenJohanne Helga Heiberg Johansen

Bøger skrevet af Johanne Helga Heiberg Johansen

Læs mere om Johanne Helga Heiberg Johansen
1 produkter
1 produkter
Første
BOEGERTILSTAERKPRIS
FørsteKaroline Ferreria
39,96 DKK
Hæftet
(1)
Første

Mere om Johanne Helga Heiberg Johansen

Johanne Helga Heiberg Johansen har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Heiberg Johansens nyeste bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Johanne Helga Heiberg Johansens bøger kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "En pakke cigaretter" udgivet af URO - "Første" udgivet af Lurifaks - "Dear Frida" udgivet af URO

Bøger af Johanne Helga Heiberg Johansen

Du kan finde tre bøger af Johanne Helga Heiberg Johansen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun købe Heiberg Johansens bøger som hæftet. Heiberg Johansens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Johanne Helga Heiberg Johansens "En pakke cigaretter"

Hos Bog & idé er "En pakke cigaretter" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af URO.

Johanne Helga Heiberg Johansen "Første"

Hos Bog & idé er "Første" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Lurifaks, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Johanne Helga Heiberg Johansen