LegekædenJørgen Aabenhus med fotos af Jens Lindhe

Bøger skrevet af Jørgen Aabenhus med fotos af Jens Lindhe

Læs mere om Jørgen Aabenhus med fotos af Jens Lindhe
1 produkter
1 produkter
Damer og dyr, guder og helte
Damer og dyr, guder og helteJørgen Aabenhus med fotos af Jens Lindhe
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Damer og dyr, guder og helte

Mere om Jørgen Aabenhus med fotos af Jens Lindhe

Du kan kun finde en enkelt bog af Jørgen Aabenhus med fotos af Jens Lindhe her hos Bog & idé. Bogen hedder "Damer og dyr, guder og helte". Den er udgivet af Aristo på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Damer og dyr, guder og helte" af Jørgen Aabenhus med fotos af Jens Lindhe

Det er muligt at købe Jørgen Aabenhus med fotos af Jens Lindhes "Damer og dyr, guder og helte" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Aristo, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Lindhe, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jørgen Aabenhus med fotos af Jens Lindhe