LegekædenJ.L. Badal

Bøger skrevet af J.L. Badal

Læs mere om J.L. Badal
1 produkter
1 produkter
Googol
BOEGERTILSTAERKPRIS
GoogolJ.L. Badal
254,96 DKK
Indbundet
(2)
Googol

Mere om J.L. Badal

J.L. Badal har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "De forunderlige bøger om Amaia og Gustau". Det er Jensen & Dalgaard, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

J.L. Badals "De forunderlige bøger om Amaia og Gustau"

"De forunderlige bøger om Amaia og Gustau" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jensen & Dalgaard.

Endnu en af J.L. Badal skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
J.L. Badal