LegekædenJim Starlin

Bøger skrevet af Jim Starlin

Læs mere om Jim Starlin
3 produkter
3 produkter
Den kosmiske handske efterspil
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den kosmiske handske efterspilDann Thomas
248,96 DKK
Indbundet
(1)
Den kosmiske handske efterspil
Den kosmiske krig
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den kosmiske krigJim Starlin
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Den kosmiske krig
Den kosmiske Handske
Den kosmiske HandskeJim Starlin
249,95 DKK
Indbundet
(2)
Den kosmiske Handske

Mere om Jim Starlin

Hvis du søger en bog af Jim Starlin, tilbyder vi et bredt udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Starlins bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den kosmiske krig" udgivet af Forlaget Fahrenheit - "Den kosmiske handske efterspil" udgivet af Forlaget Fahrenheit - "Den kosmiske handske" udgivet af Forlaget Fahrenheit

Mere om Jim Starlins bøger

Du kan finde tre bøger af Jim Starlin her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Starlins bøger kommer kun som indbundet. Bøgerne af Starlin er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Forlaget Fahrenheit.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den kosmiske krig" af Jim Starlin

Det er muligt at købe Jim Starlins "Den kosmiske krig" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Forlaget Fahrenheit, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jim Starlin "Den kosmiske handske efterspil"

Det er muligt at købe Jim Starlins "Den kosmiske handske efterspil" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Fahrenheit.
Detaljer
Fulde navn:
Jim Starlin