LegekædenJenny McInerney

Bøger skrevet af Jenny McInerney

Læs mere om Jenny McInerney
2 produkter
2 produkter
Kan du finde vej? - Under jorden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kan du finde vej? - Under jordenJoanna Mclnerney
168,95 DKK
Indbundet
Kan du finde vej? - Under jorden
Kan du finde vej? - I rummet
Kan du finde vej? - I rummetJoanna Mclnerney
389,95 DKK
Indbundet
Kan du finde vej? - I rummet

Mere om Jenny McInerney

Jenny McInerney har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra McInerney.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kan du finde vej? - under jorden" i serien "Kan du finde vej?" udgivet af Lamberth - "Kan du finde vej? - i rummet" i serien "Kan du finde vej?" udgivet af Lamberth - "Kan du finde vej? - Under havet " i serien "Kan du finde vej?" udgivet af Lamberth - "Kan du finde vej? - gennem junglen" i serien "Kan du finde vej?" udgivet af Lamberth

Jenny McInerneys bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Jenny McInerney hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra McInerney som indbundet. Bøgerne af McInerney er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Lamberth.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kan du finde vej? - under jorden" af Jenny McInerney

Det er muligt at købe Jenny McInerneys "Kan du finde vej? - under jorden" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Kan du finde vej?". Det er Lamberth, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Kan du finde vej? - i rummet" af Jenny McInerney

Det er muligt at købe Jenny McInerneys "Kan du finde vej? - i rummet" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen er med i McInerneys serie "Kan du finde vej?". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lamberth.
Detaljer
Fulde navn:
Jenny McInerney