LegekædenJan Chr. Næss og Stina Langlo Ørdal

Bøger skrevet af Jan Chr. Næss og Stina Langlo Ørdal

Læs mere om Jan Chr. Næss og Stina Langlo Ørdal
1 produkter
1 produkter
Fødselsdagskage
BOEGERTILSTAERKPRIS
FødselsdagskageJan Chr. Næss og Stina Langlo Ørdal
82,96 DKK
Indbundet
(0)
Fødselsdagskage

Mere om Jan Chr. Næss og Stina Langlo Ørdal

Jan Chr. Næss og Stina Langlo Ørdal har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Fødselsdagskage". Det er Lamberth, der har publiceret den på dansk. "Fødselsdagskage" er desuden en del af serien "Læsehaj-serien".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Fødselsdagskage" af Jan Chr. Næss og Stina Langlo Ørdal

Det er muligt at købe Jan Chr. Næss og Stina Langlo Ørdals "Fødselsdagskage" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er en del af Ørdals serie "Læsehaj-serien". Det er Lamberth, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Jan Chr. Næss og Stina Langlo Ørdal skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Chr. Næss og Stina Langlo Ørdal