LegekædenJakob Brodersen

Bøger skrevet af Jakob Brodersen

Læs mere om Jakob Brodersen
3 produkter
3 produkter
Liv. Den fantastiske historie om evolution
Liv. Den fantastiske historie om evolutionPernille Engsig Eskildsen
249,95 DKK
Indbundet
(8)
Liv. Den fantastiske historie om evolution
Din fantastiske krop - fra urtidsfisk til nutidsmenneske
Din fantastiske krop - fra urtidsfisk til nutidsmenneskeJakob Brodersen
249,95 DKK
Indbundet
(2)
Din fantastiske krop - fra urtidsfisk til nutidsmenneske
Vi ændrer verden
Vi ændrer verdenPernille Engsig Eskildsen
199,95 DKK
Indbundet
(3)
Vi ændrer verden

Mere om Jakob Brodersen

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Jakob Brodersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Brodersens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvide elefanter" udgivet af Brændpunkt - "Vi ændrer verden" udgivet af Høst og Søn - "Thode" udgivet af Saga - "Thode" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Liv. Den fantastiske historie om evolution" udgivet af Høst og Søn - "Cellernes memoirer" udgivet af Saga - "Jeg gjorde danerne frie" udgivet af Saga - "Cellernes memoirer" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Jeg gjorde danerne frie" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Cellernes Memoirer" udgivet af Lytteratur - "Thode" udgivet af Lytteratur - "Cellernes memoirer" udgivet af Radius - "Jeg gjorde danerne frie" udgivet af Forlaget Radius - "Jeg gjorde danerne frie" udgivet af Forlaget Radius - "Cellernes memoirer" udgivet af Radius - "Jeg gjorde danerne frie" udgivet af Radius - "Thode" udgivet af Radius

Bøger skrevet af Jakob Brodersen

Du kan bestille 17 bøger af Jakob Brodersen her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Jakob Brodersen kommer i forskellige formater. Brodersens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hvide elefanter" af Jakob Brodersen

Det er muligt at købe Jakob Brodersens "Hvide elefanter" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Brændpunkt.

Jakob Brodersen "Vi ændrer verden"

"Vi ændrer verden" er til salg som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Høst og Søn, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Brodersen