LegekædenJacob Oliver Krarup

Bøger skrevet af Jacob Oliver Krarup

Læs mere om Jacob Oliver Krarup
5 produkter
5 produkter
Juveltyven, Rød Læseklub
BOEGERTILSTAERKPRIS
Juveltyven, Rød LæseklubJacob Oliver Krarup
263,46 DKK
Indbundet
(0)
Juveltyven, Rød Læseklub
Mona og ellekongen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mona og ellekongenJacob Oliver Krarup
127,46 DKK
Hardback
(0)
Mona og ellekongen
Mona og nisserne
Mona og nisserneJacob Oliver Krarup
249,95 DKK
Hardback
(0)
Mona og nisserne
Julemandens tvilling
Julemandens tvillingLars Bøgeholt Pedersen & Jacob Oliver Krarup
199,95 DKK
Indbundet
(1)
Julemandens tvilling
Mona og lygtemanden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mona og lygtemandenJacob Oliver Krarup
127,46 DKK
Hardback
(0)
Mona og lygtemanden

Mere om Jacob Oliver Krarup

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Jacob Oliver Krarup. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Krarup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Blodbadet i Baria. Calamusfortællingerne" udgivet af Pronto - "Juvel-tyven" udgivet af Alinea - "Juveltyven, Rød Læseklub " i serien "Læseklub" udgivet af Alinea - "Juveltyven, Rød Læseklub" udgivet af Alinea - "Julemandens tvilling" udgivet af Forlaget Pronto - "Afsløring af Kobranetværket (Lydbog)" i serien "Oprøret" udgivet af Optic Circus Press - "Kobranetværket, Det endelige opgør" i serien "Oprøret" udgivet af Optic Circus Press - "Oprøret 3" i serien "Oprøret" udgivet af Calibat - "Blind Passager (lydbog)" i serien "Spaceteam15" udgivet af Optic Circus Press - "Blind Passager (Lydbog med lydunivers og lydeffekter)" i serien "Spaceteam15" udgivet af Optic Circus Press - "Spaceteam15 - blind passager" i serien "Spaceteam15" udgivet af Optic Circus - "Afsløring af kobranetværket" i serien "Oprøret" udgivet af Calibat - "Spaceteam15" i serien "Spaceteam15" udgivet af Calibat - "Gangene under jorden" i serien "Oprøret" udgivet af Calibat - "Afsløring af Kobranetværket" i serien "Oprøret" udgivet af Optic Circus - "Oprøret 2" i serien "Oprøret" udgivet af Calibat - "Gangene under Jorden" i serien "Oprøret" udgivet af Optic Circus Press - "Oprøret" i serien "Oprøret" udgivet af Calibat

Bøger af Jacob Oliver Krarup

Du kan bestille 18 bøger af Jacob Oliver Krarup her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Krarups bøger kommer i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Krarup publiceret i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jacob Oliver Krarups "Blodbadet i Baria. Calamusfortællingerne"

Hos Bog & idé er "Blodbadet i Baria. Calamusfortællingerne" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Pronto.

Jacob Oliver Krarup "Juvel-tyven"

Det er muligt at købe Jacob Oliver Krarups "Juvel-tyven" som lydbog. Det betyder, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Juvel-tyven" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jacob Oliver Krarup