LegekædenIsabelle Marinow

Bøger skrevet af Isabelle Marinow

Læs mere om Isabelle Marinow
1 produkter
1 produkter
Drengen der havde hovedet fyldt med stjerner
Drengen der havde hovedet fyldt med stjernerIsabelle Marinow
199,95 DKK
Indbundet
Drengen der havde hovedet fyldt med stjerner

Mere om Isabelle Marinow

Du kan kun købe en enkelt bog af Isabelle Marinow her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Drengen der havde hovedet fyldt med stjerner". Den er publiceret af Forlaget Albert på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Drengen der havde hovedet fyldt med stjerner" af Isabelle Marinow

Det er muligt at købe Isabelle Marinows "Drengen der havde hovedet fyldt med stjerner" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Forlaget Albert, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Isabelle Marinow fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Isabelle Marinow