LegekædenIben Akerlie

Bøger skrevet af Iben Akerlie

Læs mere om Iben Akerlie
1 produkter
1 produkter
Den sommer alting skete
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den sommer alting sketeIben Akerlie
224,06 DKK
Indbundet
(0)
Den sommer alting skete

Mere om Iben Akerlie

Hvis du mangler en bog fra Iben Akerlie, har du et bredt udbud tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Akerlies seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lars er lol" udgivet af Gyldendal - "Lars er lol" i serien "Amanda" udgivet af Gyldendal - "Lars er lol " i serien "Amanda" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Iben Akerlie

Iben Akerlie har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Akerlies bøger fås i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Akerlie udgivet i serier, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Iben Akerlies "Lars er lol"

"Lars er lol" er tilgængelig som lydbog. Med Iben Akerlies "Lars er lol" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Lars er lol" af Iben Akerlie

Hos Bog & idé er "Lars er lol" tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Lars er lol" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Akerlies serie "Amanda". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Iben Akerlie