LegekædenHiawyn Oram

Bøger skrevet af Hiawyn Oram

Læs mere om Hiawyn Oram
1 produkter
1 produkter
Humør-Jagten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Humør-JagtenHiawyn Oram
212,46 DKK
Indbundet
(0)
Humør-Jagten

Mere om Hiawyn Oram

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udbud af bøger fra Hiawyn Oram. På listen nedenfor har du de nyeste af Orams bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mivs går udenfor" udgivet af Turbine - "Vilde Viola" udgivet af Forum - "Humørjagten" udgivet af Lamberth

Bøger af Hiawyn Oram

Der er tre tilgængelige bøger af Hiawyn Oram hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan købe Hiawyn Oram bøger i flere forskellige formater. Orams bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Hiawyn Orams "Mivs går udenfor"

Hos Bog & idé er "Mivs går udenfor" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Vilde Viola" af Hiawyn Oram

Det er muligt at købe Hiawyn Orams "Vilde Viola" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er Forum, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Hiawyn Oram