LegekædenHenny Mikkelsen

Bøger skrevet af Henny Mikkelsen

Læs mere om Henny Mikkelsen
1 produkter
1 produkter
Kindtanden Knud
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kindtanden KnudHenny Mikkelsen
108,95 DKK
Indbundet
(1)
Kindtanden Knud

Mere om Henny Mikkelsen

Der er flere bøger fra Henny Mikkelsen online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Mikkelsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kindtanden Knud" udgivet af Gyldendal - "De fremmede" udgivet af bogForm - "Kindtanden Knud" udgivet af Gyldendal - "Sutteprinsessen" udgivet af Forum - "Aske og cyklen" udgivet af Høst og Søn - "Aske i kano" udgivet af Høst og Søn - "Aske og ilden, Mini Zoom" udgivet af Høst og Søn - "Aske og havet, Mini Zoom" udgivet af Høst og Søn - "DEN høne" udgivet af Trykværket - "Aske og havet" udgivet af SAXO Publish - "Aske i kano" udgivet af Saxo Publish - "Aske og cyklen" udgivet af Saxo Publish - "Aske og ilden" udgivet af Saxo Publish - "DEN høne" udgivet af Trykværket - "Aske og cyklen" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Henny Mikkelsens bøger

Der er 15 tilgængelige udgivelser af Henny Mikkelsen hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Henny Mikkelsen kan købes i flere formater. Bøgerne af Mikkelsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Henny Mikkelsens "Kindtanden Knud"

Hos Bog & idé er "Kindtanden Knud" tilgængelig som lydbog. Du kan desuden altid have "Kindtanden Knud" af Henny Mikkelsen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Henny Mikkelsen "De fremmede"

"De fremmede" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af bogForm.
Detaljer
Fulde navn:
Henny Mikkelsen