LegekædenH.C. Petersen

Bøger skrevet af H.C. Petersen

Læs mere om H.C. Petersen
2 produkter
2 produkter
Anngannguujuk dansk udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anngannguujuk dansk udgaveH.C. Petersen
152,96 DKK
Hardback
(1)
Anngannguujuk dansk udgave
Anngannguujuk English edition
Anngannguujuk English editionH.C. Petersen
179,95 DKK
Hardback
(0)
Anngannguujuk English edition

Mere om H.C. Petersen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af H.C. Petersen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Petersen.
Bøgerne fra H.C. Petersen findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Aanngannguujuk – The Boy was Kidnapped" udgivet af Milik Publishing - "Anngannguujuk" udgivet af Milik Publishing - "Anngannguujuk" udgivet af Milik - "Anngannguujuk – drengen som blev bortført" udgivet af Milik Publishing - "Anngannguujuk" udgivet af Milik - "Anngannguujuk - drengen som blev bortført" udgivet af Milik - "Isortoq Maniitsup pequusivia" udgivet af Atuagkat - "Umiaq" udgivet af Atuagkat - "Fangst og redelighed i vor tid" udgivet af Atuagkat - "Den grønlandske tromme" udgivet af Forlaget Atuagkat

Bøger af H.C. Petersen

Der er ti tilgængelige bogudgivelser af H.C. Petersen hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Petersens bøger fås i flere formater. Bøgerne af Petersen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

H.C. Petersens "Aanngannguujuk – The Boy was Kidnapped"

Hos Bog & idé er "Aanngannguujuk – The Boy was Kidnapped" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Aanngannguujuk – The Boy was Kidnapped" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Milik Publishing, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

H.C. Petersen "Anngannguujuk"

"Anngannguujuk" findes på den digitale boghylde som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Milik Publishing, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
H.C. Petersen