LegekædenGeorg Græsholt

Bøger skrevet af Georg Græsholt

1 produkter
1 produkter
Mosemanden
MosemandenGeorg Græsholt
169,95 DKK
Hæftet
(3)
Mosemanden

Mere om Georg Græsholt

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger af Georg Græsholt. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Græsholt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En kiste for meget" udgivet af Skriveforlaget - "En kiste for meget" udgivet af Skriveforlaget - "Englen i skoven" udgivet af Cadeau - "Mosemanden" udgivet af Cadeau

Georg Græsholts bøger

Georg Græsholt har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Georg Græsholt kommer i flere formater. Græsholts bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Georg Græsholts "En kiste for meget"

Hos Bog & idé er "En kiste for meget" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "En kiste for meget" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Skriveforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Georg Græsholt "En kiste for meget"

Hos Bog & idé er "En kiste for meget" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Skriveforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Georg Græsholt