LegekædenGeeti Amiri

Bøger skrevet af Geeti Amiri

Læs mere om Geeti Amiri
1 produkter
1 produkter
Kampklar - Godnathistorier der får børn til at drømme stort
Kampklar - Godnathistorier der får børn til at drømme stortTrine Bundsgaard
229,95 DKK
Indbundet
(2)
Kampklar - Godnathistorier der får børn til at drømme stort

Mere om Geeti Amiri

Geeti Amiri har flere bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Amiri.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skoleklar" udgivet af CARLSEN - "Kampklar - Godnathistorier der får børn til at drømme stort" udgivet af CARLSEN - "Glansbilleder" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kampklar - Godnathistorier der får børn til at drømme stort" udgivet af CARLSEN - "Mosaik" udgivet af Gyldendal - "Glansbilleder" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Glansbilleder" i serien "De Glemte Bøgers Kirkegård¤Magnumbøger" udgivet af Saga - "Glansbilleder" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Glansbilleder" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Geeti Amiris bøger

Geeti Amiri har ni bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Geeti Amiri kan købes i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Amiri inddelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Geeti Amiris "Skoleklar"

"Skoleklar" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af CARLSEN.

Geeti Amiri "Kampklar - Godnathistorier der får børn til at drømme stort"

Hos Bog & idé er "Kampklar - Godnathistorier der får børn til at drømme stort" tilgængelig som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Kampklar - Godnathistorier der får børn til at drømme stort" på din enhed og begynde at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af CARLSEN.
Detaljer
Fulde navn:
Geeti Amiri