LegekædenFrederik Risom

Bøger skrevet af Frederik Risom

Læs mere om Frederik Risom
1 produkter
1 produkter
Tykke Tante Knud
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tykke Tante KnudFrederik Risom
212,46 DKK
HARDBACK
(0)
Tykke Tante Knud

Mere om Frederik Risom

Du kan kun købe en enkelt bog af Frederik Risom her hos Bog & idé. Bogen hedder "Tykke Tante Knud". Det er Frederik Risom, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Frederik Risoms "Tykke Tante Knud"

"Tykke Tante Knud" findes på den digitale boghylde som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frederik Risom.

Endnu en af Frederik Risom skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Frederik Risom