LegekædenFrances Hardinge

Bøger skrevet af Frances Hardinge

Læs mere om Frances Hardinge
1 produkter
1 produkter
Sjælenes Ø
Sjælenes ØFrances Hardinge
369,95 DKK
Hardback
(0)
Sjælenes Ø

Mere om Frances Hardinge

Der findes forskellige bøger fra Frances Hardinge tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Hardinges bogudgivelser.
Bøgerne fra Frances Hardinge udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Deeplight" udgivet af Macmillan Children's Books - "The Lie Tree" udgivet af Macmillan Children's Books - "Deeplight" udgivet af Macmillan Children's Books - "Løgnens Træ" udgivet af Turbine - "The Lie Tree" udgivet af Macmillan Children's Books

Bøger af Frances Hardinge

Frances Hardinge har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan bestille Frances Hardinge bøger i et udvalg af formater. Hardinges bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Deeplight" af Frances Hardinge

Det er muligt at købe Frances Hardinges "Deeplight" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Macmillan Children's Books.

"The Lie Tree" af Frances Hardinge

Hos Bog & idé er "The Lie Tree" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Macmillan Children's Books, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Frances Hardinge