LegekædenFabian Göransson

Bøger skrevet af Fabian Göransson

Læs mere om Fabian Göransson
1 produkter
1 produkter
Pippi stikker af
TILBUD
Pippi stikker afFabian Göransson
159,96 DKK199,95 DKK
Indbundet
(2)
Pippi stikker af

Mere om Fabian Göransson

Fabian Göransson har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Pippi stikker af". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Pippi stikker af" af Fabian Göransson

Hos Bog & idé er "Pippi stikker af" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Fabian Göransson fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Fabian Göransson