LegekædenEva Lohmann

Bøger skrevet af Eva Lohmann

Læs mere om Eva Lohmann
0 produkter

Mere om Eva Lohmann

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Eva Lohmann, tilbyder vi et stort udvalg online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Lohmanns bogudgivelser.
Bøgerne fra Eva Lohmann udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Hvad er det der corona?" udgivet af Turbine - "Hvad er det der corona?" udgivet af Turbine Forlaget - "Kuckucksmädchen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Acht Wochen verrückt" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Eva Lohmann

Du kan finde fire bøger af Eva Lohmann her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Eva Lohmann fås i et udvalg af formater. Lohmanns bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hvad er det der corona?" af Eva Lohmann

"Hvad er det der corona?" er tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Eva Lohmann "Hvad er det der corona?"

"Hvad er det der corona?" kan købes som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Hvad er det der corona?" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Det er Turbine Forlaget, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eva Lohmann