LegekædenEske Willerslev

Bøger skrevet af Eske Willerslev

Læs mere om Eske Willerslev
1 produkter
1 produkter
Eske Willerslev fortæller om kloge neandertalere, alienkranier og syge vikinger
Eske Willerslev fortæller om kloge neandertalere, alienkranier og syge vikingerThomas Brunstrøm
149,95 DKK
Indbundet
(3)
Eske Willerslev fortæller om kloge neandertalere, alienkranier og syge vikinger

Mere om Eske Willerslev

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger skrevet af Eske Willerslev. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Willerslev.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det er et fucking eventyr! - Betændt politik - EP#04" i serien "Det er et fucking eventyr!" udgivet af Gyldendal Stereo - "Det er et fucking eventyr! - Knogler, skeletter, kranier og tænder - EP#06" i serien "Det er et fucking eventyr!" udgivet af Gyldendal Stereo - "Det er et fucking eventyr! - Ødemark, ødemark, ødemark - EP#02 " i serien "Det er et fucking eventyr!" udgivet af Gyldendal Stereo - "Det er et fucking eventyr! - Den røde kappe - EP#08" i serien "Det er et fucking eventyr!" udgivet af Gyldendal Stereo - "Det er et fucking eventyr! - Alt er hest - EP#07" i serien "Det er et fucking eventyr!" udgivet af Gyldendal Stereo - "Det er et fucking eventyr! - Drømmen - EP#01" i serien "Det er et fucking eventyr!" udgivet af Gyldendal Stereo - "Det er et fucking eventyr! - Forbandelsen - EP#05" i serien "Det er et fucking eventyr!" udgivet af Gyldendal Stereo - "Det er et fucking eventyr!" i serien "Gyldendal Stereo" udgivet af Gyldendal Stereo - "Det er et fucking eventyr! - Ingen vej tilbage - EP#03" i serien "Det er et fucking eventyr!" udgivet af Gyldendal Stereo - "Eske Willerslev" udgivet af Gyldendal - "Fra pelsjæger til professor" udgivet af Jyllands-Posten - "Eske Willerslev" udgivet af Gyldendal - "Eske Willerslev" udgivet af Gyldendal - "Historien om det hele" udgivet af Gyldendal - "Historien om det hele" udgivet af People’sPress - "Eske Willerslev" udgivet af Gyldendal - "Historien om det hele" udgivet af People'sPress - "Eske Willerslev" udgivet af Gyldendal

Bøger af Eske Willerslev

Der er 18 tilgængelige bogudgivelser af Eske Willerslev hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Willerslevs bøger fås i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Willerslev opdelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Det er et fucking eventyr! - Betændt politik - EP#04" af Eske Willerslev

Hos Bog & idé er "Det er et fucking eventyr! - Betændt politik - EP#04" tilgængelig som lydbog. Med Eske Willerslevs "Det er et fucking eventyr! - Betændt politik - EP#04" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i serien "Det er et fucking eventyr!". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Stereo.

"Det er et fucking eventyr! - Knogler, skeletter, kranier og tænder - EP#06" af Eske Willerslev

Hos Bog & idé er "Det er et fucking eventyr! - Knogler, skeletter, kranier og tænder - EP#06" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Det er et fucking eventyr! - Knogler, skeletter, kranier og tænder - EP#06" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er med i Willerslevs serie "Det er et fucking eventyr!". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Stereo.
Detaljer
Fulde navn:
Eske Willerslev