LegekædenErik Trigger

Bøger skrevet af Erik Trigger

Læs mere om Erik Trigger
1 produkter
1 produkter
Drømmedyr
TILBUD
DrømmedyrErik Trigger
271,96 DKK339,95 DKK
Indbundet
(0)
Drømmedyr

Mere om Erik Trigger

Der findes forskellige bøger fra Erik Trigger på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Triggers bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Guldklumpen" udgivet af Boglyd - "Guldklumpen" udgivet af Forlaget Brøndum - "Mørkets jounaler" udgivet af Brøndum - "Drømmedyr" udgivet af Alvilda - "Friske fiskerim" udgivet af Vild Maskine - "Rimfiskeremser" udgivet af Alma

Mere om Erik Triggers bøger

Erik Trigger har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Erik Trigger kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Trigger er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Erik Triggers "Guldklumpen"

Hos Bog & idé er "Guldklumpen" tilgængelig som lydbog. Erik Triggers "Guldklumpen" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Boglyd.

"Guldklumpen" af Erik Trigger

"Guldklumpen" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget Brøndum, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Trigger