LegekædenErik Trigger Olesen

Bøger skrevet af Erik Trigger Olesen

4 produkter
4 produkter
Friske fiskerim
Friske fiskerimErik Trigger Olesen
69,95 DKK
Indbundet
(3)
Friske fiskerim
Drømmedyr
DrømmedyrErik Trigger
339,95 DKK
Indbundet
(0)
Drømmedyr
JES OG SKELETTET I SKABET
JES OG SKELETTET I SKABETErik Trigger Olesen
249,95 DKK
Hardback
(0)
JES OG SKELETTET I SKABET
ONKEL ÅGES INDRE TÅGE
ONKEL ÅGES INDRE TÅGEErik Trigger Olesen
219,95 DKK
Hardback
(0)
ONKEL ÅGES INDRE TÅGE

Mere om Erik Trigger Olesen

Her hos Bog & idé finder du et stort udvalg af bøger fra Erik Trigger Olesen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Olesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Guldklumpen" udgivet af Boglyd - "Guldklumpen" udgivet af Forlaget Brøndum - "Mørkets jounaler" udgivet af Brøndum - "Drømmedyr" udgivet af Alvilda - "Friske fiskerim" udgivet af Vild Maskine - "Rimfiskeremser" udgivet af Alma

Bøger skrevet af Erik Trigger Olesen

Der er seks tilgængelige udgivelser af Erik Trigger Olesen hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Olesens bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Olesen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Erik Trigger Olesens "Guldklumpen"

Det er muligt at købe Erik Trigger Olesens "Guldklumpen" som lydbog. Du kan desuden altid have "Guldklumpen" af Erik Trigger Olesen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Boglyd.

Erik Trigger Olesen "Guldklumpen"

"Guldklumpen" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget Brøndum, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Erik Trigger Olesen