LegekædenEm Lynas

Bøger skrevet af Em Lynas

0 produkter

Mere om Em Lynas

Em Lynas har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Lynas' nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hekseskolen (2) Slip mig ud af hekseskolen!" udgivet af Gads Børnebøger - "Hekseskolen (1) Jeg vil ikke på hekseskole" i serien "Hekseskolen" udgivet af Flachs

Em Lynas' bøger

Em Lynas har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Lynas kommer kun som indbundet. Bøgerne af Lynas er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Em Lynas' "Hekseskolen (2) Slip mig ud af hekseskolen!"

Det er muligt at købe Em Lynas' "Hekseskolen (2) Slip mig ud af hekseskolen!" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Gads Børnebøger, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Hekseskolen (1) Jeg vil ikke på hekseskole" af Em Lynas

Hos Bog & idé er "Hekseskolen (1) Jeg vil ikke på hekseskole" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Hekseskolen". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Flachs.
Detaljer
Fulde navn:
Em Lynas