LegekædenDorte Lytje

Bøger skrevet af Dorte Lytje

1 produkter
1 produkter
Lille Gub
Lille GubDorte Lytje
199,95 DKK
Hardback
(0)
Lille Gub

Mere om Dorte Lytje

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt sortiment af bøger fra Dorte Lytje. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Lytje.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Feminin business med maskulint drive" udgivet af Forfatterskabet.dk - "Lille Gub" udgivet af Forlaget Forfatterskabet.dk - "Lille Gub" udgivet af Lillegub.dk

Dorte Lytjes bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Dorte Lytje hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Dorte Lytje bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Lytje er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Feminin business med maskulint drive" af Dorte Lytje

"Feminin business med maskulint drive" er tilgængelig online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forfatterskabet.dk.

"Lille Gub" af Dorte Lytje

"Lille Gub" er tilgængelig online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Forlaget Forfatterskabet.dk, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dorte Lytje