LegekædenDavide Cali

Bøger skrevet af Davide Cali

1 produkter
1 produkter
Jeg fik ikke lavet mine lektier, fordi -
Jeg fik ikke lavet mine lektier, fordi -Davide Cali
269,95 DKK
Indbundet
(0)
Jeg fik ikke lavet mine lektier, fordi -

Mere om Davide Cali

Hvis du søger en bog skrevet af Davide Cali, kan du vælge i mellem et stort udvalg til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Cali.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bang! Bang!" udgivet af Turbine - "Jeg fik ikke lavet mine lektier, fordi -" udgivet af Lamberth

Mere om Davide Calis bøger

Davide Cali har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Calis bøger fås i samtlige formater. Calis bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Davide Calis "Bang! Bang!"

Hos Bog & idé er "Bang! Bang!" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

Davide Cali "Jeg fik ikke lavet mine lektier, fordi -"

"Jeg fik ikke lavet mine lektier, fordi -" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lamberth.
Detaljer
Fulde navn:
Davide Cali