LegekædenDavid Melling

Bøger skrevet af David Melling

Læs mere om David Melling
1 produkter
1 produkter
Rufus og den røde jakke
BOEGERTILSTAERKPRIS
Rufus og den røde jakkeDavid Melling
110,46 DKK
Indbundet
(0)
Rufus og den røde jakke

Mere om David Melling

Der findes forskellige bøger af David Melling på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Mellings udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? David Mellings bøger findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Rufus og den røde jakke" udgivet af ABC FORLAG - "Tillykke med fødselsdagen, Knud!" udgivet af Flachs - "Bare rolig, Knud!" udgivet af Flachs - "Mine første engelske ord" udgivet af Flachs - "Kramløse Knud" udgivet af Flachs - "Knuds store bagedag" i serien "Knud" udgivet af Flachs - "Hej, Kramløse Knud" i serien "Knud" udgivet af Flachs

Bøger af David Melling

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af David Melling hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan købe David Melling bøger i udvalgte formater. Melling har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Rufus og den røde jakke" af David Melling

"Rufus og den røde jakke" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af ABC FORLAG.

"Tillykke med fødselsdagen, Knud!" af David Melling

Det er muligt at købe David Mellings "Tillykke med fødselsdagen, Knud!" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Flachs, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
David Melling