LegekædenCaroline Rowlands

Bøger skrevet af Caroline Rowlands

Læs mere om Caroline Rowlands
1 produkter
1 produkter
Jurassic World - Dinosaurerne lever
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jurassic World - Dinosaurerne leverCaroline Rowlands
107,86 DKK
Indbundet
(0)
Jurassic World - Dinosaurerne lever

Mere om Caroline Rowlands

Caroline Rowlands har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Jurassic World - dinosaurerne lever". Det er Alvilda, der har udgivet den på dansk. "Jurassic World - dinosaurerne lever" er desuden en del af serien "Kom tæt på".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Caroline Rowlands' "Jurassic World - dinosaurerne lever"

Hos Bog & idé er "Jurassic World - dinosaurerne lever" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Rowlands' serie "Kom tæt på". Det er Alvilda, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Caroline Rowlands fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Caroline Rowlands