LegekædenBob Hartman

Bøger skrevet af Bob Hartman

Læs mere om Bob Hartman
1 produkter
1 produkter
Historiefortællerens børnebibel
BOEGERTILSTAERKPRIS
Historiefortællerens børnebibelBob Hartman
215,76 DKK
Indbundet
(0)
Historiefortællerens børnebibel

Mere om Bob Hartman

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Bob Hartman. På listen nedenfor har du de nyeste af Hartmans bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Historiefortællerens børnebibel" udgivet af Eksistensen - "Historiefortællerens børnebibel" udgivet af Unitas

Bøger skrevet af Bob Hartman

Bob Hartman har to bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Hartman kommer blot som indbundet. Hartmans bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bob Hartmans "Historiefortællerens børnebibel"

Hos Bog & idé er "Historiefortællerens børnebibel" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Eksistensen.

"Historiefortællerens børnebibel" af Bob Hartman

"Historiefortællerens børnebibel" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Unitas, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bob Hartman