LegekædenBirgitte Krogsbøll

Bøger skrevet af Birgitte Krogsbøll

Læs mere om Birgitte Krogsbøll
8 produkter
8 produkter
ALLE TIDERS BØGER vi læser til godnat
ALLE TIDERS BØGER vi læser til godnatGyldendal
249,95 DKK
Indbundet
(1)
ALLE TIDERS BØGER vi læser til godnat
Den lille regn
Den lille regnBirgitte Krogsbøll
269,95 DKK
Indbundet
Den lille regn
Klappelade Syltefisk
Klappelade SyltefiskKamilla Wichmann
339,95 DKK
Indbundet
(3)
Klappelade Syltefisk
Se, jeg vipper!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Se, jeg vipper!Birgitte Krogsbøll
168,95 DKK
Indbundet
(3)
Se, jeg vipper!
Den lille sne
Den lille sneBirgitte Krogsbøll
279,95 DKK
Indbundet
(1)
Den lille sne
Den fnuggede himmel-pop-trompet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den fnuggede himmel-pop-trompetKamilla Wichmann
208,95 DKK
Indbundet
(5)
Den fnuggede himmel-pop-trompet
Den lille fest
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den lille festBirgitte Krogsbøll
228,95 DKK
Indbundet
Den lille fest
Funkelgnister
BOEGERTILSTAERKPRIS
FunkelgnisterBirgitte Krogsbøll
208,95 DKK
Indbundet
(5)
Funkelgnister

Mere om Birgitte Krogsbøll

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Birgitte Krogsbøll. På listen nedenfor finder du de seneste af Krogsbølls bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "kra kra kra" udgivet af Melodika - "Klappelade Syltefisk" udgivet af Gyldendal - "Klappelade Syltefisk" udgivet af Gyldendal - "PESTICID" udgivet af Fuglekøjen - "Jalle og krabben" udgivet af Forlaget Vilde Dyr - "Underlige dyr og ord" udgivet af Helle Eeg - "Den fnuggede himmel-pop-trompet" udgivet af Høst og Søn - "Perfekt uorden" udgivet af Kronstork - "Listebog" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Funkelgnister" udgivet af Jensen & Dalgaard - "perfekt uorden" udgivet af Forlaget Kronstork - "Dyr med næb ordnet efter antal vinger" udgivet af Fuglekøjen - "Betelgeuse brænder jern" udgivet af Biblioteket Øverste Kirurgiske

Bøger af Birgitte Krogsbøll

Birgitte Krogsbøll har 13 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Krogsbølls bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Krogsbøll er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"kra kra kra" af Birgitte Krogsbøll

Hos Bog & idé er "kra kra kra" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Melodika, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Birgitte Krogsbøll "Klappelade Syltefisk"

"Klappelade Syltefisk" findes på den digitale boghylde som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Klappelade Syltefisk" på din enhed og begynde at læse. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birgitte Krogsbøll