LegekædenBärbel Oftring

Bøger skrevet af Bärbel Oftring

Læs mere om Bärbel Oftring
3 produkter
3 produkter
Kig og snak om Fugle
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kig og snak om FugleBärbel Oftring
165,96 DKK
Papbog
(0)
Kig og snak om Fugle
Her i skoven
BOEGERTILSTAERKPRIS
Her i skovenBärbel Oftring
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Her i skoven
Insekter
TILBUD
InsekterBärbel Oftring
199,96 DKK249,95 DKK
Hardback
(1)
Insekter

Mere om Bärbel Oftring

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Bärbel Oftring. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Oftring.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kig og snak om fugle" i serien "Kig og snak" udgivet af Lamberths Forlag - "Hvordan det hele begyndte" udgivet af Klematis - "Insekter" udgivet af Straarup & Co - "Kig og snak om Fugle" udgivet af Lamberth - "Her i naturen" i serien "Her i ..." udgivet af Lamberths Forlag - "Her i naturen" udgivet af Lamberth - "Her i skoven" udgivet af Lamberth - "Dyr i haven" udgivet af Turbine¤i samarbejde med Haveselskabet - "Forbrydelser i naturen" udgivet af Turbine

Bärbel Oftrings bøger

Du kan købe ni bøger af Bärbel Oftring her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Oftrings bøger kommer i flere forskellige formater. Bärbel Oftring bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bärbel Oftrings "Kig og snak om fugle"

Det er muligt at købe Bärbel Oftrings "Kig og snak om fugle" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Kig og snak om fugle" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Kig og snak". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lamberths Forlag.

"Hvordan det hele begyndte" af Bärbel Oftring

"Hvordan det hele begyndte" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klematis.
Detaljer
Fulde navn:
Bärbel Oftring