LegekædenAriane Hofmann-Maniyar

Bøger skrevet af Ariane Hofmann-Maniyar

1 produkter
1 produkter
Ind i varmen
Ind i varmenAriane Hopfmann-Maniyar
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Ind i varmen

Mere om Ariane Hofmann-Maniyar

Du kan kun købe en enkelt bog af Ariane Hofmann-Maniyar her hos Bog & idé. Det er "Ind i varmen". Det er Lamberth, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ind i varmen" af Ariane Hofmann-Maniyar

"Ind i varmen" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Lamberth, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Hofmann-Maniyar, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ariane Hofmann-Maniyar