LegekædenAntoine de Saint-Exupery

Bøger skrevet af Antoine de Saint-Exupery

Læs mere om Antoine de Saint-Exupery
1 produkter
1 produkter
Den lille prins pop-op
Den lille prins pop-opAntoine de Saint-Exupéry
299,95 DKK
Indbundet
(9)
Den lille prins pop-op

Mere om Antoine de Saint-Exupery

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger skrevet af Antoine de Saint-Exupery. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Saint-Exuperys udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Antoine de Saint-Exuperys bøger findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Le Petit Prince" udgivet af Houghton Mifflin - "Den lille prins" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Den lille prins, paperback" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den lille prins pop-op" udgivet af CARLSEN - "Le Petit Prince" udgivet af Editions Flammarion

Bøger skrevet af Antoine de Saint-Exupery

Der er fem tilgængelige udgivelser af Antoine de Saint-Exupery hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Antoine de Saint-Exupery bøger i forskellige formater. Saint-Exuperys bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Antoine de Saint-Exuperys "Le Petit Prince"

Det er muligt at købe Antoine de Saint-Exuperys "Le Petit Prince" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er til salg hos Bog & idé på fransk og er publiceret af Houghton Mifflin.

Antoine de Saint-Exupery "Den lille prins"

Det er muligt at købe Antoine de Saint-Exuperys "Den lille prins" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendals Bogklubber.
Detaljer
Fulde navn:
Antoine de Saint-Exupery