LegekædenAnnette Andersen

Bøger skrevet af Annette Andersen

Læs mere om Annette Andersen
1 produkter
1 produkter
Miniatureprinsessen møder musefamilien
BOEGERTILSTAERKPRIS
Miniatureprinsessen møder musefamilienAnnette Andersen
124,46 DKK
Indbundet
(0)
Miniatureprinsessen møder musefamilien

Mere om Annette Andersen

Du kan kun bestille en enkelt bog af Annette Andersen her hos Bog & idé. Det er "Miniatureprinsessen møder musefamilien". Den er publiceret af Forlaget mellemgaard på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Miniatureprinsessen møder musefamilien" af Annette Andersen

Hos Bog & idé er "Miniatureprinsessen møder musefamilien" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Annette Andersen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Annette Andersen