LegekædenAnna Maria Meloni Rønn

Bøger skrevet af Anna Maria Meloni Rønn

Læs mere om Anna Maria Meloni Rønn
1 produkter
1 produkter
Marco er adopteret
Marco er adopteretAnna Maria Meloni Rønn
149,95 DKK
Paperback
Marco er adopteret

Mere om Anna Maria Meloni Rønn

Anna Maria Meloni Rønn har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Marco er adopteret". Det er Forlaget Meloni, der har publiceret den på dansk. "Marco er adopteret" er desuden udgivet i serien "Fokus".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anna Maria Meloni Rønns "Marco er adopteret"

Hos Bog & idé er "Marco er adopteret" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af serien "Fokus". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Meloni.

Endnu en af Anna Maria Meloni Rønn fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Maria Meloni Rønn