LegekædenTrine Trine Træben

Bøger skrevet af Trine Trine Træben

Læs mere om Trine Trine Træben
1 produkter
1 produkter
Tænk hvis du var en sørøver!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tænk hvis du var en sørøver! Trine Trine Træben
84,96 DKK
Hæftet
(0)
Tænk hvis du var en sørøver!

Mere om Trine Trine Træben

Trine Trine Træben har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Tænk hvis du var en sørøver! ". Det er Arvids, der har udgivet den på dansk. "Tænk hvis du var en sørøver! " er desuden udgivet i serien "Tænk hvis du var -".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tænk hvis du var en sørøver! " af Trine Trine Træben

Det er muligt at købe Trine Trine Træbens "Tænk hvis du var en sørøver! " som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Tænk hvis du var -". Det er Arvids, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Træben, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Trine Træben