LegekædenRobert E. Howard - Vincent Brugeas - Ronan Toulhoat

Bøger skrevet af Robert E. Howard - Vincent Brugeas - Ronan Toulhoat

1 produkter
1 produkter
Conan af Cimmeria - Den sorte kolos
Conan af Cimmeria - Den sorte kolosRobert E. Howard - Vincent Brugeas - Ronan Toulhoat
189,95 DKK
Indbundet
(0)
Conan af Cimmeria - Den sorte kolos

Mere om Robert E. Howard - Vincent Brugeas - Ronan Toulhoat

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Robert E. Howard - Vincent Brugeas - Ronan Toulhoat. Bogen hedder "Conan af Cimmeria - Den sorte kolos". Den er publiceret af Shadow Zone Media på dansk. "Conan af Cimmeria - Den sorte kolos" er desuden en del af serien "Conan af Cimmeria".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Conan af Cimmeria - Den sorte kolos" af Robert E. Howard - Vincent Brugeas - Ronan Toulhoat

Det er muligt at købe Robert E. Howard - Vincent Brugeas - Ronan Toulhoats "Conan af Cimmeria - Den sorte kolos" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Conan af Cimmeria". Det er Shadow Zone Media, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Toulhoat, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Robert E. Howard - Vincent Brugeas - Ronan Toulhoat