LegekædenJ. Krohn

Bøger skrevet af J. Krohn

Læs mere om J. Krohn
3 produkter
3 produkter
Peters jul
Peters julPietro Krohn
169,95 DKK
Indbundet
(0)
Peters jul
Peters jul
Peters julPietro Krohn
169,95 DKK
Bog
(2)
Peters jul
Peters jul
Peters julJ. Krohn
169,95 DKK
Indbundet
(2)
Peters jul

Mere om J. Krohn

Der findes flere bøger af J. Krohn til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Krohns bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Peters jul" udgivet af Gyldendal - "Fortællinger for børn" udgivet af SFA-89 - "Peter's Christmas" udgivet af Gyldendal - "Peters jul" udgivet af Gyldendal - "Peters jul" udgivet af Gyldendal - "Peters jul" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af J. Krohn

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af J. Krohn hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Krohns bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Krohn er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

J. Krohns "Peters jul"

Det er muligt at købe J. Krohns "Peters jul" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Fortællinger for børn" af J. Krohn

Hos Bog & idé er "Fortællinger for børn" tilgængelig som pdf. Endnu en af J. Krohn skønne bøger, som er værd at læse. Det er SFA-89, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
J. Krohn