LegekædenGunnar Solvang

Bøger skrevet af Gunnar Solvang

Læs mere om Gunnar Solvang
1 produkter
1 produkter
Grønlandsbilleder fra Ivigtut 1916-1919
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grønlandsbilleder fra Ivigtut 1916-1919Gunnar Solvang
149,36 DKK
Hardback
(0)
Grønlandsbilleder fra Ivigtut 1916-1919

Mere om Gunnar Solvang

Der er mange bøger af Gunnar Solvang tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Solvang.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ivigtut" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "En sønderjysk rømningsmand i Grønland" udgivet af Historisk Samfund for Sønderjylland - "Kalkudvinging på Køgeegnen" udgivet af Køge Museum

Gunnar Solvangs bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Gunnar Solvang hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Gunnar Solvang kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Solvang er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ivigtut" af Gunnar Solvang

Det er muligt at købe Gunnar Solvangs "Ivigtut" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Vandkunsten.

"En sønderjysk rømningsmand i Grønland" af Gunnar Solvang

Det er muligt at købe Gunnar Solvangs "En sønderjysk rømningsmand i Grønland" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Historisk Samfund for Sønderjylland.
Detaljer
Fulde navn:
Gunnar Solvang