LegekædenBastian Overgaard

Bøger skrevet af Bastian Overgaard

Læs mere om Bastian Overgaard
1 produkter
1 produkter
Øret, der ville finde sin ven
TILBUD
Øret, der ville finde sin venBastian Overgaard
183,96 DKK229,95 DKK
Hardback
(0)
Øret, der ville finde sin ven

Mere om Bastian Overgaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Bastian Overgaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Overgaards nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Støjfri ledelse" udgivet af Akademisk Forlag - "Støjfri ledelse" udgivet af Akademisk Forlag - "Erfaringer med protreptik" udgivet af Content Publishing - "Snyd dig glad" udgivet af White Plane Publishing - "Verdens nemmeste meditation" udgivet af People'sPress - "Verdens nemmeste meditation" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Verdens nemmeste meditation" udgivet af People'sPress

Bastian Overgaards bøger

Bastian Overgaard har syv bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Bastian Overgaard bøger i flere forskellige formater. Overgaards bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Støjfri ledelse" af Bastian Overgaard

Det er muligt at købe Bastian Overgaards "Støjfri ledelse" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Støjfri ledelse" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Støjfri ledelse" af Bastian Overgaard

Det er muligt at købe Bastian Overgaards "Støjfri ledelse" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bastian Overgaard