Legekæden

Badebassin & tilbehør

7 produkter
7 produkter
Gurli Gris badeland
Gurli Gris badelandLegetøjsfigurer
299,95 DKK
(0)
Gurli Gris badeland
Bluey Pool time playset
Bluey Pool time playsetLegetøjsfigurer
249,95 DKK
(0)
Bluey Pool time playset
Lægekontor med tilbehør
Gabbys Dukkehus Kat-tastisk CruiseModedukker
499,95 DKK
(0)
Gabbys Dukkehus Kat-tastisk Cruise
Gurli Gris Krydstogtskib
Gurli Gris KrydstogtskibLegetøjsfigurer
549,95 DKK
(0)
Gurli Gris Krydstogtskib
RC Båd 30 cm
AABATTERIER
RC Båd 30 cm Rc robot
299,95 DKK
(0)
RC Båd 30 cm
Aerobie Super Sonic Fin Catch
Aerobie Super Sonic Fin CatchUdelegetøj
129,95 DKK
(0)
Aerobie Super Sonic Fin Catch
Barbie DreamBoat
Barbie DreamBoatModedukker
899,95 DKK
(0)
Barbie DreamBoat

Badebassin og tilbehør

Når vejret er godt og solen skinner, er det tid til at badebassinet frem. Hos Legekæden har vi et stort udvalg af badebassiner og pools til børn. Vi har en række forskellige størrelser til både små og store børn, samt en masse forskelligt tilbehør. Et badebassin til børn er det perfekte køb til de varme måneder, som ligger grund for en masse sjov med vand. Hvis bassinet er stort nok, vil voksne også kunne anvende det til, at have en afslappende dag i solen. 

Når der er skyfri himmel og solen står højt, er den bedste følelse, at kunne hoppe i vandet. Hvis du, ligesom så mange andre, ikke har pool eller strand i nærheden, kan du med fordel erstatte det med et badebassin. Vi har badebassiner i mange forskellige størrelser. Hos os kan du finde badebassiner til små børn og større børn, hvilket er defineret af dybden på badebassinet. Dog skal man huske på, at man selv definerer hvor meget vand, man ønsker at fylde i.

Udover badebassiner, har vi hos Legekæden også en lang række udstyr samt store pools til haven. Hvis man ønsker at have sit badebassin fyldt over længere tid, så man kan undgå, at skulle fylde det op igen og igen, kan vi varmt anbefale at anskaffe en vandpumpe med filter. En vandpumpe med filter hjælper med, at holde vandet klart og rent. Derudover har vi produkter til både badebassinet, men også til strand og pool i form af badevinger og badedyr, som hjælper børnene med, at holde sig oven vande

Badebassin til små børn

Leg i vand er supersjovt for små børn og medvirker samtidig til at styrke deres sanser. Opholdelse i vand er en sjov oplevelse for kroppen og giver de små børn helt nye erfaringer og nye muligheder at udfolde sig på. Når små børn opholder sig i et badebassin eller pool, får de stimuleret deres sanser på en helt anden måde end de ellers er vant til. Her lærer børnene hvordan de bevæger sig rundt i vandet, hvilket er en helt særlig oplevelse for et lille barn. Opholdelse i vand er med til at træne børns motoriske sanser hvilket vil komme dem til gavn resten af livet. Det er også et godt træningsmiljø til at lærer babysvømning i. Dog vil barnet ikke være i stand til at holde sig oven vande når de svømmer, her vil det være godt at investerer i et par badevinger. Du kan finde et stort udvalg af badevinger til børn i denne kategori.

Når du anskaffer et badebassin til små børn, er det vigtigt at være opmærksom på diverse ting af sikkerhedsmæssige årsager. Det første man skal være opmærksom på er, at vandet ikke er for dybt. Når et barn leger i vandet, er det vigtigt, at vandstanden ikke er for højt, så man kan være sikker på, at barnet kan bunde hvis de står op i bassinet. Dette er både vigtigt for sikkerheden og sørger for, at barnet føler sig i kontrol når de er i vandet. En anden vigtig ting er, at holde bassinet rent for skadelige bakterier. I et badebassin vil mængden af bakterier helt automatisk stige, da et bassin holder på vandet. Det er umuligt at indgå bakterier, men man kan afhjælpe problemet ved at holde badebassinet rent. Den nemmeste måde at gøre dette på, er ved brug af et filter som renser vandet for bakterier. Du kan læse alt om rensning af badebassin og pools på siden her.

Badevinger

Har man ikke lært at svømme eller bare har svært ved at svømme, vil man med fordel kunne investere i et par badevinger. Badevinger er oppustelige luftpuder, som hjælper til at holde sig oven vande. Badevingerne skal pustes op og sættes rundt om overarmene. Badevingerne er et hjælpemiddel til at svømme, lidt ligesom en at have en cykel med støttehjul. Når man har øvet sig i at svømme og begynder at føle sig tryg i vandet, kan man prøve at svømme uden brug af badevinger. Hos Legekæden har vi en række forskellige badevinger med seje designs af Spiderman, prinsesser og meget andet. 

Badedyr

Når man er på ferie med en stor pool eller på stranden, kan man gøre oplevelsen endnu ved at anskaffe sig et badedyr. Vores badedyr er oppustelige og holder sig derfor på vandets overflade. Med det oppustelige design tager et badedyr ikke lige så meget plads i kufferten eller bilen, hvilket er en stor hjælp, når man skal ud af huset og lege i vand. Du kan blandt andet finde badedyr med design af en haj eller krokodille.